AiA:n joulusinglet julkaistaan 21.11.2013

AiA
Lauluyhtye AiA julkaisee marraskuussa 2013 kaksi joululaulua.
Sydämeeni joulun teen on kaunis a cappella -sovitus Kassu Halosen tutusta sävelmästä Vexi Salmen tekstiin. Tuo armon valkokyyhky tunnetaan jo 1400-luvulta asti. Tämä pyhiinvaeltajien hymni on muuntunut AiA:n toimesta raikkaaksi popversioksi. Molemmat sovitukset ovat Merzi Rajalan käsialaa.

Lauluyhtye AiA:n joulusingleillä kuullaan huipputason lauluyhtyeosaamista ja nautitaan lämpimästä joulun ajan tunnelmasta. Kappaleissa yhdistyvät raikkaat sovitukset, moniäänisyys sekä rento huippuammattilaisuus.

Merzi Rajala Kaisa Saarikorpi Hanna-Riikka Siitonen Nina Tapio Riikka Timonen Eeppi Ursin
Ohjelmoinnista vastaavat Jussi Mikkonen ja Visa Mäkinen, jotka edustavat nousevaa konemusiikin sukupolvea.
Marras–joulukuussa 2011 ja 2012 AiA esiintyi kymmenissä kirkoissa ja konserttisaleissa Jari Sillanpään kanssa. Kiertueet ulottuivat Suomen lisäksi Ruotsiin ja Englantiin. Kolmen vuoden ajan AiA emännöi suosittua laulumusiikkiin keskittyvää Laulimo-klubia kuukausittain helsinkiläisessä kulttuurikahvila Cafe Piritassa. AiA on kokenut esiintyjä myös kansainvälisillä areenoilla ja medioissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *