Merzi kansainvälisessä Glomas-maisteriohjelmassa

Merzi aloitti syksyllä 2014 opinnot Taideyliopiston (Sibelius Akatemia) ja Royal Academy of Music (Aarhus, Tanska) yhteisessä kansainvälisessä maailmanmusiikin maisteriohjelmassa (Glomas).
Kevätkausi 2015 opinnoista toteutettiin kokonaan Tanskassa, sisältäen mm. SDS-opintoja (sing, dance and play), ryhmänohjauksen pedagogiikkaa, ensemblesoittoa, monikulttuuristen työtapojen tutkimista, sekä erityisorkestrointia / sävellystä maalimanmusiikkiin painottuen.

Opintoihin sisältyy maisteriohjelman lisäksi pääaineopinnot Tanskan johtavan rytmisen kuoroistituutin (rytmisk körinstitut) perustajan, professori Jim Daus Hjernøen (DK, the intelligent choir, vocal painting) ohjauksessa.

Opintojen aikana Merzi osallistuu myös eurooppalaisten rytmimusiikin kuoronjohtajien viikonloppukonferensseihin opettajinaan Jesper Holm (DK, vocal jazz ensembles) ja Peder Karlsson (SWE, the organic choir) ja Malene Rigtrup (DK, arranging)kuudesti tulevana lukuvuonna.
Pääaineopintojen myötä Merzi valmistuu Glomas-opintojen lisäksi myös rytmisen kuoronjohdon maisteriksi.

GLOMAS / esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=OqxKvgP2tF8

Royal Academy of Music, rytmisen kuoronjohdon maisteriohjelma,
täydennyskoulutuksena:
Rhytmic Choir Master, RAMA